Spausdinti

Pirmosios vardinės Šeimos kortelės trečiadienį iškeliavo į šeimų namus. Tikimasi, kad dalį adresatų kortelės pasieks jau penktadienį, likusiuosius – ne vėliau nei antradienį. Iš viso prašymus Šeimos kortelei užpildė apie 6 600 gausių arba neįgalius vaikus prižiūrinčių šeimų.

Šeimos kortelių turėtojai jau nuo rugsėjo galės pradėti naudotis įvairių įmonių suteikiamomis nuolaidomis prekėms, paslaugoms bei renginiams. Nuolaidas gausios ir neįgalius vaikus, nepaisant jų amžiaus, prižiūrinčioms šeimoms suteikia tokie partneriai kaip „Maxima", „Rimi", „Officeday", „Eurobiuras", optikos salonai „Optikos pasaulis", taip pat „Vichy" vandens parkas, kuris nuolaidas su Šeimos kortele suteiks ne tik šeimos bilietui, bet ir kiekvienam paskesniam vaikui ar tėvų poilsiui pirtyse.

„Nuolaidų sąrašas yra nuolat pasipildantis, kaskart pasirašomos naujos sutartys, sulaukiame tikrai didelio įmonių susidomėjimo, todėl rekomenduojame pildyti prašymus Šeimos kortelei internetu www.spis.lt arba raštu ir siųsti Socialinių paslaugų priežiūros departamentui. Ši kortelė unikali tuo, kad laikui bėgant sutelks daugybę nuolaidų ir galbūt net pakeis visas kitas lojalumo programas, kuriomis naudojasi gausios ir neįgalius vaikus auginančios šeimos", - teigė socialinės apsaugos ir darbo viceministras Eitvydas Bingelis.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos inf.