Informuojame, kad Pačkėnų kaime pastatyti ir perduoti eksploatacijai nauji vandentiekio ir nuotekų tinklai.

Gyventojai, norintys prisijungti prie naujai  pastatytų vandentiekio ir (ar) nuotekų tinklų, turi savo privačios nuosavybės teise priklausančiame žemės sklype, savomis lėšomis įrengti vandetiekio įvadą ir (ar) nuotekų išvadą pagal UAB „Utenos vandenys“ išduotas prisijungimo prie tinklų sąlygas ir pasirašyti Geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo sutartį.

Dėl prisijungimo sąlygų gavimo, prašome gyventojus atvykti į UAB „Utenos vandenys“ Gamybos ir technikos skyrių (II a. 215 kab.) ir pateikti:

  • Nekilnojamojo turto registre įregistruoto žemės sklypo išrašą;
  • žemės sklypo planą;
  • asmens tapatybę įrodantį dokumentą;
  • notariškai patvirtintą įgaliojimą, jeigu prašymą teikia ne sklypo savininkas, o įgaliotas asmuo.

Gyventojus, gavusius prisijungimo sąlygas, pagal jas atlikusius statybos darbus ir turinčius užpildytą UAB „Utenos vandenys“ atstovų pasirašytą pažymą apie statybos užbaigimą, prašome  kreiptis į UAB „Utenos vandenys“ abonentų skyrių (I aukštas, 101 kab.) dėl Geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo sutarties sudarymo.

Gyventojai, kurie jau yra UAB „Utenos vandenys“ vandentiekio ir nuotekų abonentai ir kuriems jų nuosavybės teise priklausančiame žemės sklype buvo atliktas vandentiekio ir  nuotekų tinklų perjungimas prie naujai pastatytų vandentiekio ir nuotekų tinklų, dėl pasikeitusių vandentiekio ir nuotekų tinklų eksploatacijos ir priežiūros ribų, prašome atvykti į UAB „Utenos vandenys“ abonentų skyrių (I aukštas, 101 kab.) Geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo sutarties atnaujinimui.

Sutarties atnaujinimui su savimi turėti šiuos dokumentus:

  • nekilnojamojo turto nuosavybę įrodantį dokumentą;
  • asmens tapatybę įrodantį dokumentą;
  • notariškai patvirtintą įgaliojimą, jeigu sutartį pasirašo ne sklypo savininkas.

Atkreipiame dėmesį, kad nesudarius Geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo sutarties, naudotis vandentiekio ir nuotekų tinklais griežtai draudžiama.

www.utenosvandenys.lt informacija

Joomla templates by a4joomla