Informuojame, kad traktorių, savaeigių ir žemės  ūkio mašinų bei jų priekabų techninė apžiūra šiais metais, kaimo vietovėse, prasidės gegužės 17 d. Įmonėse ir organizacijose techninė apžiūra vyks pagal išankstinį susitarimą. Iškilus klausimams prašome skambinti tel. 8 686 12549.

                     Karantino laikotarpiu, atvykus į apžiūros vietą, būtina išlaikyti saugų 2 m atstumą, sėdėti transporto priemonėje, nesibūriuoti grupėmis, turėti apsaugos priemones (kaukę, respiratorių), nevykti į apžiūrą, jei Jums pasireiškė ligos požymiai.   

                      Traktoriai, savaeigės ir žemės ūkio mašinos ir jų priekabos į techninę apžiūrą  pateikiami švarūs. Traktoriaus savininkas (valdytojas) pateikia šiuos dokumentus:

1. traktorininko pažymėjimą ar kitą dokumentą, suteikiantį teisę vairuoti traktorių;

2. traktoriaus registracijos dokumentą;

3. dokumentą apie sumokėtą valstybinę rinkliavą.  Už traktoriaus, savaeigės ar žemės ūkio mašinos techninę apžiūrą mokamas – 6,80 Eur rinkliavos mokestis, už traktorinės priekabos techninę apžiūrą mokamas - 5,50 Eur rinkliavos mokestis. Mokestis mokamas į Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos sąskaitą,  gavėjo kodas 188659752, įmokos - mokesčio kodas 53082

Technikos savininkui nespėjus paruošti technikos pagal nurodytą grafiką, techninė apžiūra bus atlikta individualiai iš anksto suderinus datą, laiką, ir papildomai sumokėjus Valstybės rinkliavą (už atvykimą į technikos buvimo vietą) - 9,90 Eur į Valstybinės mokesčių inspekcijos sąskaitą.

 

       

Joomla templates by a4joomla