Utenos rajono savivaldybės administracija informuoja, kad kviečia Vaikutėnų ir Pakalnių kaimų, Daugailių, Kuktiškių ir Leliūnų miestelių gyventojus teikti paraiškas daliniam finansavimui gauti, įsirengiant individualius nuotekų valymo įrenginius arba nuotekų išsėmimo rezervuarus. Paraiškas daliniam finansavimui gauti gali teikti fiziniai asmenys, deklaravę savo gyvenamąją vietą Utenos rajone, nuosavybės teise valdantys ar statantys gyvenamosios paskirties pastatą, ar butą Vaikutėnų ir Pakalnių kaimuose, Daugailių, Kuktiškių ir Leliūnų miesteliuose bei planuojantys 2022 metais įsirengti individualius buityje susidarančių nuotekų valymo įrenginius arba nuotekų išsėmimo rezervuarus.


Su paraiška pateikiami dokumentai: pastato savininko gyvenamosios vietos deklaracijos pažyma, Nekilnojamojo turto registro centrinio duomenų banko išrašo apie nuosavybės teise įregistruotą žemės sklypą ir pastatą kopija ir sklypo, kuriame bus įrengiamas įrenginys, unikalus numeris. Jeigu gyvenamosios paskirties pastatas yra nebaigtas statyti, pateikiami statybą leidžiantys dokumentai, jei žemės sklypas priklauso ne vienam savininkui, kito (-ų) savininko (-ų) sutikimas (-us), kad neprieštarauja numatytiems darbams. Gyventojai, atitinkantys tam tikrus prioritetus, kuriems būtų pirmumo tvarka skirtas dalinis finansavimas, turėtų papildomai pateikti pažymą apie šeimos sudėtį ir šeimos narių arba vieno gyvenančio asmens dokumentus, pagrindžiančius asmens (šeimos) pajamas, gautas per tris paskutinius mėnesius iki paraiškos pateikimo dienos bei kitus finansavimo skyrimo prioritetus įrodančius dokumentus (prioritetus galite rasti tvarkos apraše).
Paraiškos teikiamos Utenos rajono savivaldybės administracijai iki 2022 m. gegužės 6 d. 15:45 val. Utenio a. 4, Utena, taip pat gali būti pateiktos paštu, registruotu laišku, įteikta pašto kurjerio arba per Administracinių ir viešųjų elektroninių paslaugų portalą „Elektroniniai valdžios vartai“ (www.epaslaugos.lt). Kitais būdais, tai yra faksu, elektroniniu paštu arba kitais adresais, išsiųstos paraiškos nevertinamos. Jeigu paraiška pateikiama paštu, registruotu laišku arba per pašto kurjerį, pašto žymoje nurodyta išsiuntimo ar pateikimo siųsti data turi būti ne vėlesnė kaip paskutinė paraiškų pateikimo diena. Individualių nuotekų valymo įrenginių arba nuotekų išsėmimo rezervuarų įrengimo Vaikutėnų ir Pakalnių kaimuose, Daugailių, Kuktiškių ir Leliūnų miesteliuose dalinio finansavimo 2020-2023 metams tvarkos aprašą ir paraiškos formą rasite šioje nuorodoje: www.utena.lt→Aplinkos apsauga→Vandens tiekimas ir nuotekų tvarkymas→Geriamojo vandens tiekimas ir nuotekų tvarkymas arba https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/0de9ff30a0e711ea9515f752ff221ec9/asr

Dėl paraiškų  teikimo tvarkos kreiptis tel. (8 389) 59 951, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.;     Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Joomla templates by a4joomla