Utenos rajono savivaldybės administracija, siekdama sudaryti sąlygas rūšiuoti atliekas jų susidarymo vietoje, parenka atliekų surinkimo konteinerinių aikštelių vietas, atsižvelgdama į teisės aktų reikalavimus - gyventojų tankį, poreikį, konteinerinių aikštelių aptarnavimo galimybes. Šios sąlygos derinamos tiek su seniūnijomis, tiek su UAB „Utenos komunalininkas“.

Kai kuriose antrinių žaliavų konteinerinėse aikštelėse pastebima, kad su rūšiuojamomis atliekomis šalinamos ir mišrios komunalinės ar kitokios atliekos, kurias griežtai draudžiama maišyti su antrinėmis žaliavomis. Viena iš tokių aikštelių - aikštelė, esanti Saulėtekio g., Nemeikščių kaime.

Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu sudarytos komisijos nariai, apžiūrėję aikštelėje esamą situaciją ir atsižvelgę į Utenos seniūnijos prašymą bei įvertinę, kad dauguma Nemeikščių kaimo individualių namų ūkiai turi individualius rūšiavimo konteinerius, nutarė iškelti antrinių žaliavų surinkimo konteinerius iš aikštelės.

Utenos rajono savivaldybės administracijos informacija

 

Joomla templates by a4joomla