20180502 Vakarone2018 m. balandžio 27 d. Biliakiemio laisvalaikio salėje vyko popietė „Pavasariui atėjus...‘‘. Renginio vedančioji Vidutė Padlipskienė visus pasveikino su bundančia gamta, paukščių čiulbesiu, kaitresniais saulės spinduliais, su taip lauktu žaliuojančiu pavasariu. Gražiomis dainomis ir melodijomis susirinkusius sveikino Kirdeikių kaimo kapelos muzikantai ir dainininkai (vadovė Danutė Aidukienė) bei Kirdeikių laisvalaikio salės specialistė Violeta Deveikienė.
Popietės dalyviai žaidė žaidimus, o kai kapela užgrojo, tai kojos pačios kilnojos. Visi šoko, ėjo ratelius, dainavo kartu su kapelos dainininkais bei vaišinosi prie bendro vaišių stalo. Laikas nepastebimai bėgo, kad ir kaip smagu buvo. Nuskambėjus bendrai dainai, laisvalaikio salės specialistė Vidutė Padlipskienė nuoširdžiai dėkojo saviveiklininkams už gražias dainas ir skambias melodijas, o visiems tarė ačiū už dalyvavimą ir palinkėjo gražaus, šilto pavasario.
Gera visiems kartu pabūti, vieni kitiems gražų žodį pasakyti, dainą sudainuoti. Pasišokę, pasilinksminę, pilni geriausių įspūdžių visi skirstėsi į namus.

Informacija Vidutės Padlipskienės
Nuotr. Vidutės Padlipskienės ir Deimanto Žibėno

Joomla templates by a4joomla