Spausdinti

FB IMG 1525677075385Pačkėnų krašto bendruomenė ir laisvalaikio centras jau ketvirtus metus organizuoja akciją „Papuoškime langą Mamai“.
Motina - brangiausias žmogus, kur visą savo dėmesį, rūpestį, meilę ir šilumą atiduoda savo vaikams.
Ar tu mažas, ar jau suaugęs Mama laukia savo vaikų išleistų į kiemą žaisti, laukia grįžtančių iš mokyklos, laukia ir žvelgia pro namų langą suaugusių, aplankyti atvykstančių savo vaikų...
Tad Motinos dienos proga puošėme langus savo Mamytėms, juos fotografavome ir siuntėme nuotraukas internetu į Pačkėnų krašto bendruomenės facebook paskyrą, kur vyko balsavimas, spaudžiant patiktukus.
Daugiausiai patiktukų surinko (77) Arijaus Kirdeikio langas mamai, 74 - Eimantės Ramanauskaitės, 71 - Estelos Gimžauskaitės, 52 - Auksės Narbuntaitės, 34 - Naglio Matkevičiaus, 32 - Gintarės Matkevičiūtės, 33 - Rusnės ir 33 - Nojaus Janulių, 31 - Ernesto Žigo, 30 - Smiltės Žigaitės, 30 - Domilės Žigaitės, Airido Gavenavičiaus ir Kamilės Genytės langas, surinko po 24, Kristina ir Gintarė Žičkutė -23, Justė ir Deividas Bernotai - 19 ir Brigitos Tubaitės puoštas langas.
Kaip ir žadėta, penki nugalėtojai (surinkę daugiausiai patiktukų) pasidalino saldžias dovanas, kurias įsteigė ir motinos dienos išvakarėse išdalino Pačkėnų bendruomenės pirmininkė Dana Žigienė.
Dėkojame visiems dalyvavusiems konkurse, džiaugiamės vaikų iniciatyva, kurie savo piešiniais, karpiniais dovanojo džiaugsmą ir teigiamas emocijas savo brangiausiam žmogui Mamai.
Informacija ir nuotraukos Loretos Mikalauskienės