Spausdinti

     2019 m. balandžio 26 d. Biliakiemio laisvalaikio centre vyko popietė – vakaronė ,,Atvelykio margutis“.  Atvelykis dar vadinamas vaikų Velykėlės, švenčiamos taip pat linksmai ir išradingai. Vakaronės vedančioji Vidutė Padlipskienė visus pasveikino su gražiu, šiltu pavasariu ir palinkėjo, kad su grįžtančiais paukščiais į kiekvieno  namus ateitų švelnus saulės spindulys, visus lydėtų stiprybė, meilė ir laimė.

     Šventėje susirinkusius linksmino kapela ,,Ant rubežiaus“ (vadovas  Stasys Juodvalkis). Kapelos muzikantai atliko daug skambių dainų ir gražių melodijų. Šmaikštusis muzikantas Petras Leleika vakaronės šokėjėlius mokė naujų šokių, o svarbiausią pamokė ,,pravirkdyti“ pielą. Visiems buvo smagu ir linksma. Išrinkome gražiausią margutį, žaidėme žaidimus, vaikučiai rideno margučius , ėjome ratelius, atlikome linksmas estafetes. Visi patyrė daug gerų emocijų, džiaugėsi laimėtais prizais ir vaišinosi prie bendro vaišių stalo. Nuoširdžiai dėkojome linksmiesiems kapelos ,,Ant rubežiaus“ muzikantams ir visiems vakaronės dalyviams.

   Gardėsius ragavome, žaidimus žaidėme tikėdami, kad gražų pavasarį greit pakeis šilta vasara, pasėtas grūdas atneš gerą derlių, o mūsų šeimas lydės darna, sveikata ir gera nuotaika. Daugiau nuotraukų Utenos seniūnijos facebook.

  Informacija ir nuotraukos Vidutės Padlipskienės