Spausdinti

  2022 07 07 Bendra 2022 m. liepos 6 d. Biliakiemio laisvalaikio centro salėje vyko šeimų 3x3 krepšinio turnyras ,,Utenos seniūnijos seniūno taurė – 2022“ Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo dienai paminėti. Dalyvavo keturios komandos, tai ,,Svajokliai “, ,,Pačkėnai‘‘,  ,,Pimpačkiukai‘‘ ir ,,Žaibas‘‘. Visus susirinkusius pasveikino ir sėkmės palinkėjo šio turnyro iniciatorius Utenos seniūnijos seniūnas Saulius Gaižauskas.

    Tarp komandų vyko įnirtingos kovos.  Šio turnyro nugalėtojais tapo ,,Pimpačkiukų‘‘ šeimos komanda. Jie iškovojo pagrindinį turnyro prizą ,,Utenos seniūnijos seniūno taurė – 2022“ . Antra vieta atiteko ,,Pačkėnų‘‘ , o trečia vieta ,,Žaibo‘‘ šeimų komandoms. Jiems įteiktos taurės, medaliai ir saldžios dovanos. Taip pat buvo įsteigtos taurės aktyviausiam Tėčiui, Mamai, Dukrai ir Sūnui. Po apsvarstymų taurės  įteiktos ,,Pimpačkiukų‘‘ komandos Tėčiui ir Sūnui,  ,,Svajoklių‘‘ komandos Dukrai ir ,,Pačkėnų‘‘ komandos Mamai.

    Po smagių varžybų ir apdovanojimų prie kavos puodelio buvo aptarinėjami rezultatai ir busimi planai. Ačiū visiems varžybų dalyviams.

Informacija Vidutės Padlipskienės, nuotraukos: A. Bernotienės, V. Padlipskienės, V. Veteikienės.