Spausdinti
Kategorija: Žemės ūkio aktualijos

          Informuojame, kad nuo š. m. balandžio 20 d. pradedamas žemės ūkio naudmenų ir kitų plotų deklaravimas, kuris iki gegužės 4 d. vyks tik nuotoliniu būdu. Raginame pareiškėjus, turinčius elektroninę bankininkystę, rinktis deklaravimą iš namų, prisijungus prie PPIS (https://www.vic.lt/ppis/ - pasirinkite elektroninę paslaugą ūkininkams). Pareiškėjams, susisiekusiems su seniūnijos žemės ūkio specialiste telefonu ar el. paštu, bus pradėtos/padėtos ruošti išankstinės/nuotolinės paraiškos.

          Nuo š. m. gegužės 4 d. prasidės įprastas pasėlių deklaravimas atvykus į seniūniją. Deklaravimas tęsis iki birželio 22 d. Siekiant išvengti žmonių susibūrimo ir artimo kontakto, pareiškėjai jau nuo balandžio 10 d. bus registruojami ir paskiriamas konkretus atvykimo į seniūniją laikas nuo gegužės 4 d. Neužsiregistravę pareiškėjai nebus aptarnaujami. Atvykę asmenys turės naudotis visomis galimomis apsaugos priemonėmis, kurios būtinos karantino metu.

Utenos seniūnijos žemės ūkio specialistė Aistė Bernotienė, tel. nr. 8-698-52399, 8-389-48344, el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.