Informuojame, kad nuo š. m. rugpjūčio 1 d. iki rugsėjo 15 d. Utenos rajono savivaldybės Kaimo ir bendruomenių reikalų skyriuje priimamos paraiškos gauti paramą už papildomą bičių maitinimą.
Paraiškas teikti ir paramą gauti gali bičių laikytojai, kurių laikomos bičių šeimos registruotos Ūkinių gyvūnų registre ir kurie yra įsiregistravę Lietuvos Respublikos žemės ūkio ir kaimo verslo registre kaip valdos valdytojai arba valdos partneriai. Bičių laikytojams, laikantiems daugiau kaip 150 bičių šeimų, parama neskiriama.

Bičių laikytojas, norėdamas pateikti paraišką, atvykęs į savivaldybės administraciją turi pateikti šiuos dokumentus:
• asmens tapatybės patvirtinimo dokumentą;
• išlaidų apmokėjimo įrodymo dokumentų sąrašą;
• išlaidų apmokėjimo įrodymo dokumentus.
Tinkamos finansuoti išlaidos turi būti patirtos einamaisiais metais iki paramos paraiškos pateikimo dienos (įskaitytinai).
Bičių laikytojams išlaidos už papildomą bičių maitinimą atlyginamos iš dalies – ne daugiau kaip 5,79 Eur už vieną bičių šeimą arba ne daugiau kaip 11,58 Eur už ekologinės gamybos ūkio sertifikuotą bičių šeimą.
Daugiau informacijos suteiks: Kaimo ir bendruomenių reikalų vyresn. specialistė Indrė Dikinienė, Tel. (8 389) 43538, El. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Joomla templates by a4joomla