2023 03 15 traktoriusŠiais metais balandžio ir gegužės mėnesiais Utenos rajono seniūnijose bus atliekama traktorių, savaeigių ir žemės ūkio mašinų bei jų priekabų techninė apžiūra. Apžiūrų grafikas patvirtintas Utenos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu.
Informaciją apie techninės apžiūros atlikimo laiką ir vietą teikiama Utenos rajono savivaldybės administracijos Kaimo ir bendruomenių reikalų skyriuje (tel. Nr. 8 389 63892).
Techninės apžiūros metu su savimi reikia turėti traktorininko pažymėjimą, traktoriaus registracijos dokumentą, civilinės atsakomybės privalomąjį draudimą ir apmokėjimo kvitą už techninę apžiūrą.
Už traktoriaus, savaeigės ar žemės ūkio mašinos techninę apžiūrą mokamas 6,80 Eur mokestis, už traktorinės priekabos techninę apžiūrą - 5,50 Eur mokestis.
Valstybės rinkliava sumokama į Valstybinės mokesčių inspekcijos prie Lietuvos Respublikos finansų ministerijos biudžeto pajamų surenkamąją sąskaitą. Įmokos kodas 53082. Mokėjimą galima atlikti, visuose bankų skyriuose, mokėjimų terminaluose, Lietuvos pašte arba mokestiniu pavedimu.
Technikos savininkui nespėjus paruošti technikos pagal nurodytą grafiką, techninė apžiūra bus atlikta individualiai iš anksto suderinus datą, laiką, ir papildomai sumokėjus Valstybės rinkliavą (už atvykimą į technikos buvimo vietą) - 9,90 Eur.
TRAKTORIŲ, SAVAEIGIŲ IR ŽEMĖS ŪKIO MAŠINŲ BEI JŲ PRIEKABŲ 2023 M TECHNINIŲ APŽIŪRŲ GRAFIKAS >>>

Joomla templates by a4joomla