20181030 VakaroneRuduo... Ramybės ir nostalgijos metas... Kaskart atsikėlus pamatai vis labiau ir labiau besikeičiantį pasaulį, švelniais potėpiais ruduo per naktį išmargina lapus aukso spalva. Koks gražus gali būti ruduo, sugėręs praėjusios vasaros šviesą ir šilumą. Toks ryškus, gyvastingas, džiuginantis spalvomis ir brandos pilnatve...
Spalio 25 d. Biliakiemio laisvalaikio salėje vyko rudeninė vakaronė. Visus nuoširdžiai sveikino ir geros šventinės nuotaikos linkėjo Utenos krašto žmonių su negalia sąjungos pirmininkė Nijolė Gaivenienė, Utenos seniūnijos bendruomenės pirmininkas Donatas Račinskas ir Medenių bendruomenės pirmininkas Deimantas Žibėnas. Gražiomis romantinėmis dainomis susirinkusius sveikino dainą ir muziką mylinčios moterys - Biliakiemio ansamblis, o joms akomponavo Stasė Kapsevičienė. Vėliau kapelos „Ukvačiai“ muzikantai (vadovas Gediminas Kaušylas) visus džiugino skambiomis dainomis ir melodijomis. Susirinkusieji smagiai šoko, dainavo kartu su kapelos vyrais. Vakaro eigoje žaidėme žaidimus ,prisiminėm kaip seniau žmonės rudenį spėdavo apie orus, vaišinomės prie gausiai nukrauto bendro vaišių stalo. Visiems buvo linksma ir smagu.
Vakaronės vedančioji Vidutė Padlipskienė nuoširdžiai padėkojo kapelos muzikantams už skambias melodijas ir sukurtą gerą nuotaiką, mielam moterų kolektyvui už romantines dainas ir visiems atėjusiems už plojimus, šokį, bendrystę ir puikią nuotaiką. Ačiū visiems.

Informacija Vidutės Padlipskienės
Nuotr. Deimanto Žibėno

 

Joomla templates by a4joomla